Office Gifts, alegerea perfecta pentru cosuri cadou cu personalitate

De sarbatori, de Craciun, in vria cumparaturilor si cadourilor care trebuie sa fie date colaboratorilor, partenerilor de afaceri sau persoanelor dragi, suntem tentati sa facem foarte multe greseli care ne-ar putea costa o prietenie, o relatie de afaceri sau chiar pierderea unui partener de succes. Una dintre ele este sa oferim cadouri constand in produse luate la promotie, nu prea bune din punct de vedere calitativ, kitsch-uri sau bunatati care nu prea impresioneaza pe cei cu gusturi alese. Alta greseala este legata de pierderea timpului si a unor sume importante incercand sa gasim cadoul perfect pentru cel mai bun prieten, pentru viitoarea logodnica sau pentru cei care ne ajuta cu aprovizionarea. […]

Lucruri interesante despre Cognac

Cererea pentru Cognac este in crestere, cel mai bun exemplu fiind piata chineza. Un purtator de cuvan al celor de la Hennessy declara ca daca 11% din populatia Chinei ar consuma o sticla de Cognac anual atunci intreaga regiune din Franta nu ar face fata cererii. Bertrand Guinoiseau care este director de dezvoltare al brandului Martell are doua carti de vizita, una in limba engleza iar cealalta in limba chineza relevand astfel cererea crescuta pentru Cognac din randul populatiei bogate a Chinei.

Cosuri cadou de Craciun

Stim ca pe parcursul unui an fiecare persoana se afla in postura de a face cadouri si majoritatea nu stiu ce sa aleaga ca sa fie in pas cu moda, un cadou savuros, bun, sanatos care va fi apreciat de oricine, chiar si de cei mai pretentiosi oameni. In accelasi timp majoritatea spera sa primeasca un cadou original si util insa prea putini se pricep sa confectioneze lucruri handmade sau sa caute zile intregi prin magazine (unde oferta cel mai adesea e limitata si ieftina).

Tehnici de motivare a angajatilor

Sa gasesti o slujba buna este destul de dificil in zilele noastre insa fiecare patron stie ca sa gasesti personal bun si muncitor este chiar si mai greu. De aceea fiecare anteprenor trebuie sa se gandeasca la metode de motivare a angajatilor astfel incat sa ii tina aproape si mai ales sa le castige respectul pe termen lung si sa ii faca sa fie productivi si sa se angajeze in interiorul firmei, sa dea ce pot mai bun din ei.Va intrebati cum sa faceti asta?