De-a lungul timpului, bricheta S.T. Dupont, produsul emblematic al celebrei case, a devenit un obiect de cult transmis din generație în generație.

         Liniile traditionale cu flacara galbena:
În 1941, ST Dupont a creat prima brichetă de lux. Practica dar sofisticata, bricheta ST Dupont a devenit sinonima cu eleganta datorita liniilor sale pure, materialelor de cea mai buna calitate și greutatatii sale satisfăcătoare.
De la carcasa si pana la rezervor, brichetele ST Dupont sunt construite în întregime dintr-un bloc de alamă solidă avand ca rezultat un obiect reszistent ce poate trece cu usurinta testul timpului. Brichetele ST Dupont sunt produse avansate din punct de vedere tehnic si asigură o fiabilitate sporită: producerea unei singure brichete necesită nu mai putin de 70 de componente, 600 de operațiuni, și 300 de teste de control al calității. Timpul de producție pentru o brichetă este de 4 până la 5 luni.
Bricheta a devenit un obiect simbol al casei S.T.Dupont. Acest obiect prețios este impodobit cu argint, aur, paladiu sau lac.

           Inovatia brichetelor cu flacara TORCH:
În încercarea sa constantă pentru inovare, ST Dupont a lansat in anul 2000 o noua linie de brichete cu flacără torch, avand un design ergonomic dar modern si oferind capacitatea de a obtine o flacara eficienta in orice conditii. In acelasi timp, inovatia flacarii torch a fost incorporata si in designul brichetelor traditionale, pentru a intampina mai bine așteptările fumatorilor de trabuc.