1. ALEGEREA PRODUSELOR

Accesati oferta sezonului curent folosind butoanele din bara meniului principal. Puteti vizualiza intreaga oferta de produse care este impartita in trei catgegorii distincte: Cosuri Cadou unde veti gasi cadouri cu o tematica generala; Cosuri Craciun si Cosuri Paste, fiecare cu selectii de cadouri specifice acestor sarbatori. Alegeti categoria si produsul dorit, apasati click pe produs si vi se va deschide o pagina noua unde puteti gasi informatii relevante despre continut.

 

2. PLASAREA COMENZII

Office Gifts va pune la dispozitie metode multiple de comandare a cosurilor cadou:

• Telefonic la numerele: +40728905862 +40745021825, unde un consultant de vanzari va raspunde intrebarilor dumneavoastra;

• Prin email la adresa contact@officegifts.ro;

• Folosind formularul de contact;

• Prin intermediul magazinului online integrat in siteul Office Gifts

Pentru a cumpara cadouri prin intermediul magazinului online, apasati butonul „Adauga in Cos” de pe pagina principala a ofertei curente sau din pagina de detaliu a fiecarui cadou in parte. Dupa selectarea cantitatilor si a modelelor dorite, puteti vizualiza cosul dumneavoastra de cumparaturi in coltul din dreapta sus. Apasand butonul „Finalizare Comanda” sunteti redirectionat catre formularul de completare a datelor personale si de livrare. La finalul formularului va fi afisata lista cu produsele comandate unde puteti verifica sub-totalul, discountul si totalul. Pentru a incheia, apasati butonul „Confirmare Comanda”. Dupa finalizare, va fi trimis un e-mail automat de confirmare din partea noastra, iar ulterior veti fi contactat de un delegat Office Gifts pentru a finaliza factura.

Putem raspunde cererilor pentru oferte personalizate in functie de cerintele si bugetul dumneavoastra. Contacteaza unul dintre consultantii nostri pentru a primi o oferta personalizata in maximum 24 de ore.

 

3. PROCESAREA COMENZII

Procesarea comenzii implica confirmarea telefonica a produselor si a cantitatilor dorite si emiterea facturii proforme in vederea platii. Orice comanda a produselor Office Gifts implica acceptarea termenilor si conditiilor. Produsele asamblate in tavite si cosuri sunt impachetate ulterior in folie profesionala pentru a asigura integritatea aranjamentului. Livrarea se efectueaza la 24-48 de ore dupa confirmarea platii. In perioada de sarbatorilor timpul de livrare se poate extinde datorita aglomerarii comenzilor.

 

4. MODALITATI DE PLATA

Plata se efectueaza prin transfer bancar in contul ING RO37INGB0000999903983744 pe baza facturii emise de Office Gifts.

Pentru comenzile finalizate pana in data de 03.04.2015 beneficiati de o reducere de 5% in cadrul promotiei ”Early-Order”. Office Gifts acorda reduceri care fac referire la valorea totala a facturii fiscale. In functie de dimensiunea comenzii acestea se pot cumula cu promotii actuale in desfasurare. Pentru a afla daca comanda dumneavoastra se incadreaza in grila noastra de discount consultati pagina de Discounturi Corporate.

 

5. TRANSPORT SI LIVRARE

Transportul in Bucuresti este gratuit la o singura locatie. In cazul descarcarilor multiple se poate percepe o taxa care va fi comunicata in prealabil. Livrarea in restul tarii este gratuita pentru pentru comenzi mai mari de 10000 de lei + TVA, si se realizeaza prin curier sau prin mijloace proprii Office Gifts, integritatea produselor fiind garantata pana la destinatie.