De sarbatori, de Craciun, in vria cumparaturilor si cadourilor care trebuie sa fie date colaboratorilor, partenerilor de afaceri sau persoanelor dragi, suntem tentati sa facem foarte multe greseli care ne-ar putea costa o prietenie, o relatie de afaceri sau chiar pierderea unui partener de succes. Una dintre ele este sa oferim cadouri constand in produse luate la promotie, nu prea bune din punct de vedere calitativ, kitsch-uri sau bunatati care nu prea impresioneaza pe cei cu gusturi alese. Alta greseala este legata de pierderea timpului si a unor sume importante incercand sa gasim cadoul perfect pentru cel mai bun prieten, pentru viitoarea logodnica sau pentru cei care ne ajuta cu aprovizionarea.

Office Gifts, magazin online care se ocupa de comercializarea de cosuri cadou inedite, va poate scapa de ambele probleme, propunandu-va solutii creative si foarte usor de configurat in functie de bugetul alocat cadourilor de Craciun. Cosurile cadou de la Office Gifts au in componenta numai produse premium, de cea mai buna calitate, ciocolate belgiene recunoscute pentru gustul lor dulce amarui si pentru prezentarea impecabila, Panettone Scarpatto, Macarones, bauturi fine si atent selectionate – de exemplu, Cognac Torres, Sampanie Bollingier, vin de import si whiskey marca Johnny Walker. Fiecare dintre cosurile cadou de Craciun poate fi aranjat si completat cu produse in functie de preferinte, cu ajutorul designerilor Office Gifts, prezentarea produselor fiind fie intr-o tavita eleganta, fie in cos clasic, fie in cutii lucrate deosebit. Toate cosurile cadou sunt unice prin aspect si componenta produselor, pot fi personalizate cu elemente de decor adaptate brandului, companiei sau persoanei care le trimite. O noutate absoluta o reprezinta si delicatese pregatite artizanal, special concepute pentru cei care adora ciocolata fina si vor sa fie rasfatati cu celebra aroma de neuitat.

Comanda online a unui cos cadou de la Office Gifts e foarte simpla, se poate face fie prin adaugarea produselor in Cosul de Cumparaturi virtual, fie prin completarea formularului de contact, prin e-mail trimis echipei sau telefonic. Livrarea se face rapid, in maxim 24-48 de ore, discounturile oferite ajungand si la 10-12%-pana pe 15 noiembrie 2014, toate comenzile primesc un discount de 5%. Astfel, nu mai alergati prin magazine offline si alegeti tot ce va trebuie din fata calculatorului, puteti sa analizati oricat doriti ofertele, nu va grabeste nimeni, si economisiti si bani sa-i luati persoanei dragi sau partenerilor si niste mici atentii in completarea cosului cadou. Confera unicitate cadourilor oferite atat pentru persoane juridice, cat si fizice si alege acum oferta Office Gifts!