Acest site web este administrat de SC Integrated Corporate Solutions S.R.L (numita in continuare “Societatea”), cu sediul in Bld. Ion Ionescu de la Brad 81-85, Bucuresti, RO-013812, avand codul de inregistrare fiscala RO32447482, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/13829/2013. OFFICE GIFTS® este marca inregistrata conform Certificatului de Inregistrare a marcii nr. 138992, emis de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci din Romania. Utilizarea site-ului www.officegifts.ro, vizitarea si cumpararea produselor prezentate, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in continuare. Societatea isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina  “Termeni si conditii” in orice moment.

 

CONDITII

Societatea depune eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor prezente pe site. Cu toate aceaste, pot aparea erori de operare, pentru care ne cerem scuze anticipat. Fotografiile de prezentare au doar caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Societatea nu isi asuma raspunderea pentru orice situatie aparuta din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Officegifts.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acesta va fi considerata tentativa de frauda si va determina o actiune de cercetare penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Accesul la produsele OfficeGifts.ro se face pe baza unui contract si/sau a comenzii ferme din partea clientului sau pe baza acceptarii la plata a facturii fiscale. Prin semnarea contractului sau acceptarea facturii fiscale clientul este de acord cu prezentele conditii comerciale.

Ambalarea produselor se organizeaza in cosuri, tavite speciale si in cutii profesionale de cadouri, in functie de stocurile disponibile. Office Gifts poate produce la cererea clientului si selectii diferite, altele decat cele prezente in catalogul sezonului actual. Va rugam sa ne solicitati orice alta selectie de produse si va vom raspunde cu o oferta in 24 de ore.

COMANDA MINIMA

Comanda minima de pe site este de 800 de RON fara TVA. Preturile produselor comercializate pe OfficeGifts.ro nu includ TVA. Plata comenzilor se realizeaza prin Ordin de plata in baza facturii proforme emise de Societate, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Societatea se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre Clienti in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul Clientului.

 

PROMOTII SI DISCOUNTURI

Office Gifts  acorda reduceri care fac referire la valorea totala a facturii fiscale. In functie de dimensiunea comenzii acestea se pot cumula cu promotii actuale in desfasurare. Pentru a afla daca comanda dumneavoastra se incadreaza in grila noastra de discount este necesar sa  ne trimiteti valoarea finala a acesteia, urmand ca in cel mai scurt timp posibil sa va comunicam pragul de reducere aplicabil.

 

TERMENI DE LIVRARE

Procesarea comenzii se realizeaza in 24 – 48 ore de la confirmarea platii, insa timpul de livrare poate creste datorita volumului mare de comenzi, in special in perioada sarbatorilor. De aceea va rugam sa solicitati consultantului de vanzari data exacta de livrare, conform comenzii dumneavoastra, pentru a evita o supraaglomerare. In cazuri exceptionale, Societatea isi rezerva dreptul de a modifica termenul de livrare, cu notificare prealabila a clientului.

Livrarea in Bucuresti este gratuita, livrarea in restul tarii se realizeaza contra cost. Clientii pot opta pentru ridicarea produselor direct de la sediul Office Gifts. Livrarea in restul tarii se face contra cost prin intermediul unui serviciu de curierat. Livrarea se organizeaza la o singura adresa: la sediul clientului sau la alta adresa furnizata de acesta. In cazul adreselor multiple de livrare se va percepe o taxa suplimentara, care va fi comunicata in prealabil.

 

RASPUNDEREA SOCIETATII

Produsele prezentate pe site, in catalog sau in oferte sunt cu titlu orientativ. OfficeGifts.ro poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile, cu notificarea si acordul clientului.  OfficeGifts.ro garanteaza calitatea noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. La cerere, echipa noastra  va furniza odata cu cadourile si Declaratie de Conformitate pentru toate articolele din componenta acestora. Societatea in calitate de operator. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.officegifts.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Societatea fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

 

LITIGII

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. S.C. Integrated Corporate Solutions S.R.L., proprietara a officegifts.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii acestora. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.